Montaż, serwis i naprawa klimatyzacji

Urządzenia i układy klimatyzacyjne powinny być montowane, serwisowane i naprawiane przez fachowców, posiadających odpowiednie uprawnienia. Poprawna instalacja oraz regularne przeglądy pozwolą cieszyć się świeżym powietrzem o zadanych parametrach przez długi czas. Wszystkie sprzedawane i montowane przez Associate klimatyzatory wykonane są z najwyższej jakości materiałów. Każde urządzenie z naszego asortymentu pochodzi od certyfikowanych, renomowanych producentów – dbamy o to, by dostarczony towar miał wszelkie uprawnienia i spełniał najbardziej rygorystyczne normy jakości. Ofertę naszej firmy przygotowaliśmy w taki sposób, aby móc dobrać klimatyzację do każdego pomieszczenia – zarówno biura, mieszkania, jak i domu jednorodzinnego.

Systemy klimatyzacyjne: zakres działań

Associate Instal Group specjalizuje się we wszystkich działaniach związanych z montażem, naprawą oraz serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym urządzeń i systemów klimatyzacyjnych.

W ramach prowadzonej działalności gospodarczej świadczymy usługi:

• przeglądu wentylacji i klimatyzacji,
  • instalacji wentylacji klimatyzacji,
  • serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego instalacji,
  • dobór urządzeń w zależności od pomieszczenia i potrzeb klientów,
  • pomocy w projektowaniu i montażu systemów klimatyzacyjnych.

Klimatyzacja w domu i biurze

Klimatyzacja jest coraz częściej spotykanym urządzeniem w domu oraz standardem w biurze. Bardzo ciężko jest wyobrazić sobie ciepłe dni bez jej pomocy. Montaż urządzenia klimatyzacyjnego niesie za sobą szereg różnorodnych korzyści, dlatego warto jest zdecydować się na skorzystanie z usług naszej firmy. Dzięki poprawnie dobranej i założonej klimatyzacji można zyskać zdrowe powietrze o wysokiej jakości oraz możliwość chłodzenia w gorące dni i dogrzewania pomieszczeń w zimniejszym okresie.

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług!