Klimatyzacja

Krótka historia przedsiębiorstwa Associate Filip Grzybowski z Kątów Wrocławskich

Historia naszej firmy rozpoczęła się w 2018 roku, kiedy to właściciel Filip Grzybowski postanowił wypróbować swoje siły i założyć własne przedsiębiorstwo, którego przedmiotem działalności jest dostarczanie najlepszych układów klimatyzacji. Początkowo firma trudniła się usługami serwisu klimatyzacji, jednak szybko okazało się, że na rynku istnieje duża potrzeba w zakresie oferowania pomocy przy projektowaniumontowaniu instalacji.

Byliśmy jednymi z pierwszy w województwie dolnośląskim, którzy dostrzegli tę potrzebę i w niedługim czasie rozszerzyliśmy zakres oferowanych usług o montaż klimatyzacji. Wymagało to również intensywnej pracy nad pozyskanie kontaktów do czołowych producentów. Wytężona praca opłaciła się, bowiem dzisiaj w naszej ofercie znajdują się układy klimatyzacji wyłącznie najlepszych producentów.

Naszym celem jest zagwarantowanie naszemu klientowi wieloletniej i bezawaryjnej pracy urządzenia klimatyzującego, które zakupił za naszym pośrednictwem. Dlatego poświęcamy czas na to, aby odpowiednio wytłumaczyć wszystkie aspekty związane z prawidłowym użytkowaniem klimatyzacji i dbamy o to, aby urządzenia były regularnie serwisowane.

Jeżeli poszukujesz zaufanego partnera, który pomoże Ci w doborze najlepszego sprzętu, a potem będzie go regularnie serwisował, abyś Ty mógł cieszyć się bezawaryjną pracą urządzenia, to powinieneś skontaktować się z nami!